Brainstorming

Hej bloggis,

Jag vet inte vad ni tycker, men det känns som att våra föräldrar har fixat det så bra för sig. Det är väl lite förståeligt i och med att de har haft lång tid att fixa det. Det känns dock som att i dagens samhälle är det så stor press på ungdomar och man måste åstadkomma mycket på kort tid.

Jag känner mig nöjd med hur jag lever mitt liv idag, men det känns som att det är nödvändigt att ha mål i livet så att man kan sträva efter någoting. En dröm jag alltid haft är att starta ett eget företag och jag skulle helst vilja att företaget inte var bunden till en plats utan att jag kunde förflytta mig dit jag ville. Det känns viktigt för mig att företaget ska handla om någonting jag är intresserad av. Mitt största intresse är egentligen hundar, så det skulle kunna vara en nisch jag kan satsa på. Det känns som att det bästa sättet att starta företag och tjäna pengar på är på internet.

Vad det verkar som finns det många sätt att tjäna pengar på men som har hög risk såsom Poker, aktier och Casino mm. men jag är nog inte intresserad av att tjäna pengar på såna riskfulla sätt. Eventuellt aktier när jag börjat få upp mitt kapital mer, men då behöver jag läsa på mer om det.

Det jag känner rent spontant är att jag kanske borde starta en hundshop och sälja produkter till hundar. Jag har ganska stor erfarenhet av det i och med att jag är uppväxt med hundar och vet vad som funkar bäst. Jag får helt enkelt fundera lite mer på den iden.

Enligt Erik Bergman som är en entreprenör vars företag blivit värderat från 0 till 5 miljarder kronor på bara några år ska man inte fundera allt för mycket utan bara testa det man tror kan fungera. Det första man gör kommer troligtvis inte lyckas utan man får helt enkelt testa sig fram. Om du vill få lite mer inspirerande ord om detta kan du lyssna på Erik Bergman i framgångspodden, se länk: http://www.framgangspodden.se/avsnitt/

Tack för idag bloggen <3

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *