Hallå igen

Nu får man ju nästan skämmas lite över hur längesen det är jag uppdaterade. Iaf sitter jag här nu, 02.55 och kan inte sova. Inte länge kvar tills jag ska gå upp är det heller… Men vad ska man göra. Nu låter det som att allt är skit, men så är det verkligen inte!

Det roligaste är nog att jag börjar bli mer och mer bekväm på jobbet, det har kommit in flera nya anställda efter mig och det har hintats lite om möjligheten för mig att bli teamleader. Vet inte riktigt om det är den vägen jag vill gå, det är ju på att sälja man tjänar pengar och det min brorsa berättade förut om hans kompis som drev eget lockar. Vi får se vad som händer, men det kommer iallafall in en fin summa på kontot varje månad.

Kan ju även passa på att uppdatera hur det gick med hundburen, det blev ingen Mim men däremot blev det en Artfex. De låg lite lägre i pris och såg inte lika häftiga ut, men även de är krocktestade och och att dom också var Svenska. Jag är väldigt nöj d med hundburen.

En sak som inte är så rolig är att jag har börjat känna mig lite otrygg när jag varit ute på stan, har varit så ett tag nu och jag vet inte riktigt varför. Pratade lite med pappa om det och han rekommenderade att jag skulle kolla på pepparspray. Letade lite och hittade en sida med lite information om billig pepparspray fanns någon där för under 200kr så jag köpte en sån. Den har inte kommit hem än, men det ska bli spännande och se om det gör att jag känner mig lite mer trygg. Jag visste inte ens att det var lagligt med pepparspray, det vet jag visserligen inte nu heller när jag tänker efter, men om en webbshop säljer det helt öppet så måste det väl vara det? Lite läskigt känns det också på ett sätt, tänk om man sprayar någon men så har det inte så mycket effekt, då lär ju den personen bli sjukt arg, vad gör man då? Jaja vi får se vad som händer.

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera. Nu har klockan hunnit bli 03.09 och jag borde försöka sova igen, ska ju trots allt upp om mindre än 4 timmar.

Hej så länge!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *