Hundburar, löshår och evigt spenderande

Har fortfarande inte köpt en hundbur, hade hoppats på att få lite mer respons från er läsare, men jag antar att jag inte har så många ännu eftersom bloggen är ganska ny. Hela grejen med hundbur känns lite jobbig, eftersom varje gång jag åker bil med Indy känner jag att jag borde ha en hundbur. En bra sådan, t.ex. den jag nämnde i förra inlägget, Mim hundbur är inte gratis direkt. Man vill ju inte köpa en billigare om den inte är säker heller.

En annan grej jag börjat bli rätt sugen på är att köpa löshår, även det ganska dyrt och svårt att välja rätt visade det sig. Har inte så bra koll på löshår så jag började läsa på google, trodde ju egentligen att det bara var att hitta något som är ungefär samma färg som man har och sen köpa. Så var det inte visade det sig, fanns hur mycket som helst att tänka på. Men den viktigaste saken verkade vara något som kallas Remy och Non Remy. Remy betyder att alla hår är lagda ”åt rätt håll” och enda alternativet om man ska använda löshåret under en längre period. Här kan du läsa mer om löshår

Innan jag började jobba skulle jag aldrig fundera på sånna här saker, men nu helt plötsligt har jag köpt en bil, jag är påväg att en hundbur för flera tusen och funderar även på att köpa löshår. Min brorsa sa till mig när jag började jobba att vara försiktig, för helt plötsligt börjar man spendera massor av mer pengar, utan att ens märka det. Har även köpt/gjort ganska mycket mer dyra saker jag aldrig skulle ens tänkt tanken att göra när jag gick på gymnasiet. Blir lite stressad av det faktiskt, och ska börja tänka lite mer. Sånna grejer som hundbur måste man ju investera i, men löshår kanske inte är nödvändigt egentligen. Har varit och kommer vara dyrt ett tag till, men efter det ska jag börja vara mer ekonomisk egen och försöka bygga upp en liten buffert.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *