Mitt liv

Hej bloggen,

Nu är det äntligen dags för mitt första inlägg på denna blogg 🙂

Denna blogg kommer handla om är min hund Indy och även om mig själv där jag kommer diskutera vad jag ska göra i livet. Som jag beskrivit lite i ”Om mig” är jag 19 år gammal och precis tagit studenten från gymnasiet. Jag är nästan alltid glad och sprider positiv energi omkring mig. Jag har precis börjat jobba på riktigt efter studierna och känner att jobbet är roligt men jag känner att jag inte vill jobba som telefonförsäljare resten av livet. Jag står i lite valet och kvalet om jag ska börja plugga nästa år eller om jag ska försöka starta ett eget företag. Det känns som att jag vill ta detta år som ett försök att starta eget, även fast jag har lite kvar i tankeprocessen för det. Jag tänkte faktiskt passa på att använda denna blogg till att spåna lite ideér om detta. Men mer om det i nästa inlägg.

En stor sysselsättning i mitt liv är min älskade hund Indy. Hon är en Border Terrier och jag har haft henne ett tag nu och jag måste bara säga att hon är en sån himla snäll och mysig hund.

Här är en bild på henne 🙂

Indy

Då undrar ni såklart vad mina andra intressen är förutom hund och jobb. Ja, det är alltid så svårt att säga. Men jag gillar att umgås med mina vänner på middagar och sånt. Jag älskar att resa även fast det inte blir så ofta nu för tiden med Indy. Annars tycker jag om att bara ha myskvällar hemma med tända ljus och film.

Tack för mig idag! Puss

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *